Introduksjonskurs i jolleseiling for barn


Har du eller ditt barn drømt om å prøve seiling eller en ny idrett? Da har du kommet til rett sted.

Helgen 21. – 22. august arrangerer nemlig jollegruppa i Bodø Seilforening til introduksjonskurs i jolleseiling. Seiling er en fantastisk idrett der vi benytter oss av naturkreftene for å skape fremdrift, noe som gir stor mestringsfølelse. Deltakerne på kurset blir å lære alt som trengs for å komme seg i gang med seiling og etter endt kurs får de tilbud om plass i jollegruppa der vi har faste ukentlige treninger.

På lørdagen blir vi kjent med båten og går gjennom rigging, før vi tar oss turen i basseng og øver på velt av båt også kalt kullseiling. På søndagen går vi gjennom sikkerhetsregler og repeterer rigging før vi tar oss turen ut på vannet. Endelig program blir sendt til kursdeltakerne.

Målgruppen for kurset er barn fra 8-12 år, men vi er åpen for å ta inn flere aldersgrupper. Deltakerne på kurset må være svømmedyktig og trygg i vann. Videre er det en fordel med egen tørrdrakt og/eller flytevest. Seilforeningen har også utstyr til utlån.

Kurset koster 1000 kroner og dekker utstyr og bassengleie. Meld deg på for en helg fullspekket med moro og seilglede. Har du spørsmål om kurset er det bare å ta kontakt med leder av jollegruppa, Roar Wiik, med tlf. 41662769.

  Navn deltager

  Fødselsdato deltager

  Navn foresatt

  Telefon

  Epost

  Har egen vest

  Har egen tørrdrakt

  Allergier eller andre ting vi må vite

  Hvis ja, hvilke:

  Jeg samtykker at det blir tatt bilder på kurset (huk av i boksen).

  På kurset vil det bli tatt bilder, som vil bli brukt til markedsføring av fremtidige kurs og av foreningen/jollegruppa der det er naturlig. Med å huke av, samtykker du at det blir tatt bilde av deg/ditt barn som vil bli brukt til formålet beskrevet over. Det er ikke obligatorisk å gi samtykke, men det vil hjelpe foreningen mye. Har du noen spørsmål rundt bildetakingen er det bare å ta kontakt på 41662769.

  Svar på oppgaven så vet vi du ikke er en spamrobot...

  For å bruke CAPTCHA, må du ha innstikket Really Simple CAPTCHA installert.