Leie båt – NOR2015


Hei,

jeg leste på seilmagasinet.no om regattautveksling, og det peilet meg inn på Nordland Offshore Race. En kamerat av meg blir 40 nå i vår og kona vil gi han en opplevelse, og da er en seilopplevelse med noen nære venner en ide.

Vi er en seilvant gjeng menn i den alderen som skal bidra i denne opplevelsen. For tiden er det seiling på østlandet og svenskekysten som bedrives, vi har også brukte noen sommerferier på turseiling i Kroatia i det siste. Vi har godt med seilerfaring.

Tilgjengelig båt er for tiden i Sverige så det blir lite regattaseiling. Derfor er jeg ikke ute etter å bytte mannskap, men lurer på om det finnes mulighet for å leie seilbåt i Bodø for noen dager rundt Nordand Offshore Race og da også med deltakelse i regattaen?  Nå driver sikkert ikke dere med utleie, men kanskje dere har noen medlemmer som ønsker å leie ut evt. navn på andre i Bodø som driver med det.

Takknemmelig for bistand, med vennlig hilsen  Øystein H. Sundby, mobil 917 15 475, epost oystein.sundby@gmail.com.