Landegoseilasen 2014


Landegoseilasen ble arrangert lørdag 20. september, bare 5 båter møtte opp. Kanskje ikke så rart, det var meldt masse regn og enten for mye eller for lite vind.

Senja 2Da vi startet på indre havn blåste det frisk bris og regnet hølja ned. Vi hadde en flott kryss ut for å runde store Hjartøya ved Paradisbukta, men etter det forsvant vinden gradvis og da vi var utom Skipsholmen viste vindinstrumentet 0-1 knop. Og selv om løpet var forkortet til bare å gå rundt Store Hjartøya ble seilasen blåst av.

Vilja var med på sin første seilas og seilte foran hele veien. Etterpå samla vi oss på Molokroken med kaffe og kake som alle skrøt av. Det ble samlet inn over tre tusen kroner på seilasen og så er det kommet penger fra noen som ville ha vært med. Da ble det kr 4100 til årets TV-aksjon som sikter på å gi vann til en million mennesker. Det er enda mulighet for å bidra: på giro, sms, eller å være bøssebærer.

Plakat Landegodeseilasen 2014