Påmeldingsfristen til Nordland Offshore Race


Søndag 19.mai kl.18 er det siste frist for å melde på båten med standard kontingent. Deretter blir det påslag på 100 kroner fram til absolutt siste frist søndag 26.mai kl. 18.

Deltagerne bør også begynne å tenke på om shorthanded målebrevet er riktig og de har aktivert de seil en vil bruke. Når fristen går ut vil komiteen hente ut ratingen fra shorthanded målebrevet og legge det til grunn for regattaen.

Komiteen er forsterket fram mot regattaen og består nå av regattasjef Olav Taraldsen, komitemedlemmer er Karl Erik Eide og Helge Nilsen. Remi Rasmussen, Fritz Breivik og Helge Andreassen vil støtte komiteen der det trengs. Gunnar Koch vil være starter og da skulle det meste være på plass.

Påmeldingene tyder på en økning i antall deltagere sammenlignet med de siste årene og det er bra.

160513 Olav