NOR 2020 er kansellert


Arrangør: Bodø Seilforening

Grunnet Koronaviruset avlyses Nordland Offshore Race 2020

NOR 2021 

Nordland Offshore Race 2021 – årets happening for shorthandseilere i Nord-Norge!

Doublehanded 115 Nm -NONSTOP.

Starten går fra Bodø’s indre havn, og er som alltid et vakkert skue i det 20 – 30 båter skal ut moloåpningen i Nord- Norges tøffeste regatta.

På Thon Hotel Nordlys vil hele regattaen bli vist på storskjerm sammen med kommentarer fra vårt land – team. En ekte sakte -TV opplevelse i en konkurranse som gjerne varer i 24 timer i ett strekk.

Det er 6 banealternativer som alle krysser Vestfjorden to ganger, og varierer fra 103 – 115 NM i luftlinje. Løpet med fast runding ved Værøy kan seiles med eller mot klokka, og eksakt løp vil bli avgjort senest 24 timer før start.

Kun to seilere ombord med krevende forhold, langvarig jobbing, konsentrasjon og lang strekning gjør sitt til at regattaen har fått tilnavn som «Nord-Norges tøffeste». – Altså et must for våryre seilere.

Regattaen samler seilbåter fra Trøndelag til Troms med seilere fra hele landet og er tellende i Seilmagasinets shorthand-ranking.

Årets Nordland Offshore Race er den 15. i rekken fra første regatta gikk av stabelen som en prøveseilas i 2005. Den gang med fullt mannskap, men allerede andre året omgjort til «shorthanded» regatta med to personer ombord.

Lik og følg vår Facebookside slik at du får med deg oppdateringene våre der.

Offisielle regattaside med påmelding, info, og resultater (kommer).

«Live» visning og tracking av båtene under regattaen finner du (kommer).

Programmet for regattaen finner du (kommer).

– Velkommen til Nordland Offshore Race 2021 –

Samarbeidspartnere