Jollegruppa


Velkommen til Jollegruppen ⛵️


Jollegruppa tilbyr seiling som aktivitet for barn og ungdom. Vi er en aktiv del av idrettslaget Bodø Seilforening og har både faste treninger og kurs. Vi seiler med foreningens egne Optimist og RS Feva joller på treningene. I tillegg har vi tørrdrakter til utlån for dem som ønsker å prøve idretten vår.

Seiling er et relativt nytt og lite kjent tilbud i Bodøområdet. Seilbasen med utstyr og hvor vi har treningene våre ligger samlokalisert hos Tverlandet båtforening. Herfra har vi faste ukentlige treninger med flinke instruktører både for nybegynnere og viderekomne.

«Seiling er en idrett som gir fartsopplevelse, mestring og kunnskap for livet. – Kan ungdommen seile våre joller, -kan de også seile større båter. Forskjellen er strengt tatt bare størrelsen.»

For å bli med i gruppen vår tar du enkelt kontakt med Roar. (info lenger ned).

Optimistjollen er en egnet enmannsjolle for barn og RS Feva er en tomannsjolle beregnet for litt eldre. I idretten vår her Nord er det nødvendig med tørrdrakt, vest, hansker og sko. (Vi har drakt og vest til utlån). På en vanlig trening øver vi på alt som har med seiling å gjøre. Vi øver på knuter, førstehjelp, båthåndtering og etter hvert mer teknikk rettet mot regatta. Treningene blir tilpasset til det individuelle nivået til utøveren og vi vil alltid ha fokus på bredden i gruppa. Her blir ingen oversett!

Jollegruppa holder til på Tverlandet Småbåthavn og har trening på mandager. Bli med å prøv en spennende idrett i en forening som satser tungt på ungdommen. Lurer du på hvordan du kan komme i gang med seiling?

Ta kontakt pr melding eller ring kontaktperson:
Roar Wiik, tlf: 416 62 769.Vår side på Facebook finner du HER

  Navn*

  Telefon*

  Epost*

  Melding:

  Svar på oppgaven så vet vi du ikke er en spamrobot...

  3 − = en