RACE # 11 NNMS tirsdagsserien BSF


Ikke mange båter med på tirsdagens regatta men gøy var det lell.

Striregn uten opphold i den lille timen vi var ute på bølgan.   Løypa gikk fra start til lille svartoksen opp til Langstranda, videre til Siriskjær, tilbake til Langstranda og i mål. Kanskje en litt kort løype men vi rakk å bli gjennomvåt likevel.

Vind av varierende styrke fra øst – fra 8 til 20 knop.

To båter i klasse 1, Kai og Harry. 4 båter i klasse 2, Helge, Olav, Håkon og Hege. Close race mellom de to båtene i klasse 1 og de tre første båtene i klasse 2, EGO rota fælt denne tirsdagen og hadde ingen gode unnskyldninger på lager heller. Førskrekkelig koselig med kaffe og gulrotkake etterpå – noe som har vært veldig savnet under Coronaens herjinger i landet.

Bilde tatt av Espen Johansen tidligere i år……