VARIERENDE FORHOLD…


… på første tirsdagsseilas (NordNorskMarineSenterTirsdag) i Bodø Seilforening.

En værmelding på 7-8 knops vind og nordvest bød på flere overraskelser, blant annet en durabelig snøbyge mot slutten som sendte de første båtene i god fart over målstreken. Noen av de siste båtene fikk lite vind på tur ut fra Siriskjær – men heldigvis tok det seg opp etter hvert slik at alle kom inn innenfor maxtid.

Løypa gikk i en pølsebane med korte legg. Fra start til sort stake ved Langstranda og videre til Siriskjær. En repetisjon til av runden og så fra Siriskjær og rett i mål. For dem med spinnakeren klar på dekk så var forholdene perfekte.

10 deltakende båter

7 båter i den store klassen > 0.930
1. plass: Julie
2. plass: Vinna
3. plass: Vilja
4. plass: Havløye
5. plass: Nirvana
6. plass: EGO
7. plass: Muligheten

3 båter i den minste klassen <0.930
1. plass: Lucille
2. plass: Spleis
3. plass: Emma

GRATULERER til vinnere og de andre som kom til sesongstart.

Fullstendig resultatliste: