Introduksjonskurs jolleseiling


Hei der. Er du eller ditt barn gira på å prøve seiling? Flott, da har timingen aldri vært bedre. 22-23 august kjører nemlig vi i Bodø Seilforening, et introkurs i jolleseiling for barn fra 8-12 år. Her vil du lære hvordan du kan bruke kraften fra vinden til å skape fremdrift, rigge båten og øve på kullseiling i basseng. Med andre ord velt av båt. Du blir å lære deg alt du trenger for å komme i gang med jolleseiling og vil få plass i gruppa etter kurset dersom du vil fortsette med seiling.

Kurset foregår ved småbåthavna på Tverlandet, og i Tverlandet svømmehall, og koster 800.- per barn. Summen inkluderer lån av utstyr, leie av lokale og lunsj begge dagene. Vi tar vipps.

Høres dette spennende ut, er det bare å melde seg på gjennom å fylle ut skjemaet nederst. Vi ser fram til å ha deg med på kurs.

Er du nysgjerrig og trenger mer info er det bare å ringe 41662769.

Er du eldre enn 12, frykt ikke. Vi blir å sette i gang en ungdomsgruppe i nærmeste fremtid. Send sms til 41662769 og fortell at du er interessert, så kontakter vi deg fortløpende.

Vennlig hilsen Jollegruppa

Påmelding:

  Navn deltager

  Fødselsdato deltager

  Navn foresatt

  Telefon

  Epost

  Har egen vest

  Har egen tørrdrakt

  Allergier eller andre ting vi må vite

  Hvis ja, hvilke:

  Jeg samtykker at det blir tatt bilder på kurset (huk av i boksen).

  På kurset vil det bli tatt bilder, som vil bli brukt til markedsføring av fremtidige kurs og av foreningen/jollegruppa der det er naturlig. Med å huke av, samtykker du at det blir tatt bilde av deg/ditt barn som vil bli brukt til formålet beskrevet over. Det er ikke obligatorisk å gi samtykke, men det vil hjelpe foreningen mye. Har du noen spørsmål rundt bildetakingen er det bare å ta kontakt på 41662769.

  Svar på oppgaven så vet vi du ikke er en spamrobot...

  For å bruke CAPTCHA, må du ha innstikket Really Simple CAPTCHA installert.