NNMS Tirsdagsserien vår 2020 – sammenlagt.


Årets Tirsdagsserie har for vårsesongen sin del vært preget av smitteregler med dertil hørende begrensninger. Allikevel har det deltatt 16 båter totalt, slett ikke verst. At 12 av disse har vært innom singlehanded seiling er heller ikke noe å kimse av. Race 1 ble kansellert p.g.a. vær, men det ble 6 seilaser hvorav de 2 dårligste plasseringene kunne strykes.

I klasse 1 Husstand var det kun Ea og Muligheten som fikk med seg 4 tellende seilaser og slapp unna en DNC 8 poenger i sammendraget. Vi gratulerer Ea med førsteplassen, Muligheten med andreplassen og Vilja med tredjeplassen.

I klasse 2 Singlehanded var det 5 båter med 4 oppmøter eller mer og disse topper rimeligvis lista da en DNC gav 13 poeng. Førtseplass går til Sofie som klar vinner med Lærke på andreplass. Et stykke bak der var det tett, både Chill og Lucille endte på 13 poeng, bare 1 poeng foran Spleis på femte. Chill får tredjeplassen p.g.a. flere seiere enn Lucille.

Vi hadde også en kombinertklasse – det vil si hvem ble best av de båtene som har vært innom begge klasser.

Vinna ble nr. 5 i husstand og nr 6 i singlehanded og med 11 poeng ble det seier. Vilja hadde en tredjeplass i husstand, men en tiendeplass i singlehanded ga andreplass i kombinert med 13 poeng. Tredje og siste båt i kombinert ble Embla med 7. plass i begge klasser, 14 poeng.

Komplett liste fra serien her.