Seilingensdag og Landegode seilasen lørdag 31.


Landegode seilasen seiles i år til inntekt for aksjonen som Odd Fellow ordenen har hatt for å skaffe ny redningsskøyte til Bodø. Seilasen starter med skippermøte på gjestebrygga ved Thon hotellet kl 13:00. Starten går fra indre havn kl 14:00 og det legges opp til en ca 2 timers seilas. Alle som seiler må betale minst kr 200 til aksjonen, pengene betales til BSFs VIPPS konto eller kontant til skipper eller regattaledelsen. Dette er en fin måte å få prøvd seiling på selv om du ikke har båt. Vi finner plass om bord i båtene våre til alle som møter opp og vil være med. En må være godt kledd og være forberedt på å gjøre en innsats. Ingen forkunnskap er nødvendig.

Foran seilasen holder vi båtene åpne for publikum. Vil du se forskjellige seilbåter og  snakke om seiling med noen som har erfaring så er dette en god sjanse. Båtene er åpne fra kl 11-13. Her kan en også høre mer om aktiviteten i seilforeninga.

Den nye redningsskøyta vil være åpen for seilere mens vi har våre båter åpne.