Nordland Offshore Race 2019


NOR 2019 – 31. mai – 01. juni.

Arrangør: Bodø Seilforening

Nordland Offshore Race 2019 – årets happening for shorthandseilere i Nord-Norge!

Doublehanded >100 Nm -NONSTOP.

Starten går fra Bodø’s indre havn, og er som alltid et vakkert skue i det 20-30 båter skal ut moloåpningen i Nord- Norges tøffeste regatta.
På Thon Hotel Nordlys vil hele regattaen bli vist på storskjerm sammen med kommentarer fra vårt land – team. En ekte sakte -TV opplevelse i en konkurranse som gjerne varer i 24 timer i ett strekk.

Det er 6 banealternativer som alle krysser Vestfjorden to ganger, og varierer fra 103-115 Nm i luftlinje. Løpet med fast runding ved Værøy kan seiles med eller mot klokka, og eksakt løp vil bli avgjort senest 24 timer før start.

Kun to seilere ombord, gjør krevende forhold, langvarig jobbing og konsentrasjon, og den lange strekningen, sitt til at regattaen har fått tilnavn som «Nord-Norges tøffeste». – Altså et must for våryre seilere.

Regattaen samler seilbåter fra Trøndelag til Troms med seilere fra hele landet, og er tellende i Seilmagasinets shorthand-ranking.

Årets Nordland Offshore Race er den 14. i rekken fra første regatta gikk av stabelen som en prøveseilas i 2005. Den gang med fullt mannskap, men allerede andre året omgjort til «shorthanded» regatta med to personer ombord.

Lik og følg vår Facebookside slik at du får med deg oppdateringene våre her.

Offisielle regattaside med påmelding, info, og resultater her.

«Live» visning og tracking av båtene under regattaen finner du (Legges ut i April).

Programmet for regattaen finner du her. (Legges ut i April)

– Velkommen til Nordland Offshore Race 2019 –

Samarbeidspartnere