Sjyvotten utsettes til 6. juledag 1


Komiteen ønsker velkommen til et tradisjonsrikt og hyggelig avbrekk fra julefeiringa – Sjyvotten romjulsseilas.

Det seiles i en klasse, og de norske ratingreglene gjelder. Rating settes etter den seilføring som brukes i regattaen. Det vil i utgangspunktet være forbud mot å sette spinnaker. Dette vil imidlertid bli vurdert etter værforholdene, og endelig avgjørelse om dette vil bli opplyst på skippermøtet.

Regattaen planlegges avviklet 6. juledag, søndag 30. desember. Oppmøte for skippermøte er kl. 1000 i vårt lokale i 3. etg. på Molostua. Starten går kl. 1100 og banen vil forsøkes lagt slik at regattaen varer mellom 1 og 2 timer. Påmeldingsavgiften er kr. 100 og betales på skippermøtet (VIPPS, nettbank eller kontant).

Om det skulle vise seg at det er behov for en protestkomite vil arrangøren oppnevne slik på stedet. Om værmeldingene for den aktuelle dagen ikke er bra, kan regattaen bli flyttet til en av de påfølgende dagene. Følg med på dette nettstedet for oppdatert informasjon.

Det kan fort være friske forhold, med vind og kulde. Vi minner derfor om at hver deltaker må kle seg godt.

Etter regattaen blir det premieutdeling på Molostua i våre lokaler i 3. etg. Hver enkelt deltager bes ta med seg egen varm drikke og rester av julekakene til anledningen.

Vel møtt til årets absolutt siste regatta!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


5 + fem =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Sjyvotten utsettes til 6. juledag

  • Jan-Erik Sverre

    Lykke til, synes dere er tøffe seilere der Nord, men særlig godt å skog lese at det er bra med liv i det vi (bla Gunnar Koch, Arnt Amble med flere) dro igang på slutten av 1970-tallet…! Da vi kom seilende til Bodø med Jarina I, en Nord 80 – i august 1979, var det bare tre seilbåter på svai innenfor gamle-moloen, inkl Esjeholm`s lille 25-foter. Verden går framover, for da vi dro sørover igjen i 1991 med Jarina II (HR Monsun 31) varvi vel nærmere 80 totalt i Bodø-området…! Godt Nytt År til alle gamle seile nerder nord, og like godt å se det fortsatt er liv i Vestfjordpokalen jeg satte opp i 1984…!
    Mvh Jan-Erik Sverre, Fana.