Medlemsmøte tirsdag 20. november: BSF 2019!


Det blir medlemsmøte i BBFs lokaler i Moloveien 6 tirsdag 20. november kl 19:00.

Vi har hatt et travelt år  i BSF med vanlig aktivitet som mange synes er i største laget for ei forening av vår størrelse pluss to helger med Seilsportsligaen. Vi har hatt suksess, men ting koster!

Hva gjør vi neste år???

Seilsportsgruppa klarte å seile BSF opp i elitedivisjonen, hvordan kan suksessen følges opp? Hvordan kan vi sikre det miljøet som er vokst fram? Remi og Jim har meldt at de vil selge sin båt og ikke være aktive i foreninga, hvordan kan aktiviteten likevel gå videre? Hva ønsker gruppa av foreninga, hva ønsker foreninga av gruppa.

Hvilken annen aktivitet ønsker vi? Styret i BSF har ferdig et forslag til aktivitetsplan. Vi har selvfølgelig satt opp både Ramsalte tirsdager, NOR og Vestfjordseilasen. Og på høsten blir det Landegodeseilas, Klubbmesterskap og Nattseilas. Vi fortsetter satsinga på tur seilas med Vinterseilas i februar, sommer seilas i månedsskiftet aug/sept og Fjordomseiling en måned etterpå. Og så blir det Væran Rundt igjen i juni! Men det blir ikke singelhanded. På medlemsmøtet kan alt diskuteres, satser styret rett? Har medlemmene andre tanker og ideer? Se på aktivitetsplanen!

I år prøvde vi noen dager med jolleseiling og så at det ville vi være fult mulig å få noe slikt til om vi hadde folk til det. Styret ser imidlertid ikke at vi har den kapasiteten som trengs! Jollene blir dermed død kapital eller mest en utgiftspost og mye dårlig samvittighet. Styret vurderer derfor å selge alle jollene, alternativt selge en del av dem. Eller selge noen og låne bort andre til medlemmer som vil ta ansvar for dem. Begge ribbene vil bli solgt når våren kommer! Her er vi også åpen for innspill. Kom og bli med på diskusjon!