Seilingens Dag med Landegodeseilas lørdag 25. august


Lørdag står Seilingens Dag på programmet og sammen med den arrangerer vi årets Landegodeseilas.

Vi holder åpne båter fra klokken 11-13. Det vil si at publikum kan komme om bord i våre båter og se seg om og snakke om seiling og hvordan det er å ha seilbåt. Vi serverer kaffe og kjeks om bord.

Klokka 13:00 er det skippermøte for Landegodeseilasen som starter på indre havn kl 14:00. Vi legger opp til  til en seilas på rundt to og en halv time. Vi har de fleste årene seilt for TV-aksjonen. Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjon som har et godt og viktig arbeid i vår by. Bymisjonen skriver om sitt arbeid: «I Bodø møter vi mennesker som på ulike måter strever med livet. Mange viser åpent sin sårbarhet på gata gjennom rus, ensomhet eller psykiske plager. Gjennom arbeidstiltak, åpne kafeer, væresteder og aktivitetshus hjelper vi mennesker å takle en vanskelig hverdag. For mange er dette starten på en bedre livssituasjon.»

Vi støtter dette arbeidet ved at alle som er med og seiler gir minst kr 200 til saken. Pengene kan sendes på VIPPS eller betales kontant til regattakomiteen.

Etter seilasen kan det bli samling i Bymisjonens lokaler like ved jernbanestasjonen. Og det blir en presentasjon av arbeidet der.

Vi inviterer med oss venner til å seile og de som vil kan møte opp kl 13:00 og få plass om bord under seilasen så langt det er kapasitet.

Velkommen til  åpne båter og seilas for en god sak!