Jolleseiling for barn fra 11 år 25.-27. juni i Bodø


Bodø seilforening arrangerer jollekurs/seildager for barn 11 år og eldre 25.-27. juni. Vi starter opp hver dag kl 10:00 og holder på til kl 14:00. Aktiviteten vil skje like utenfor moloen. Barna ville få opplæring i rigging av jollene, båthåndtering og seiling. Jolleseiling er beste måte å lære seiling på, de små båtene reagerer raskt når en strammer eller slakker på seilene. En kjenner det i kroppen når en får seilene til å stå rett og båten får fart. Jolleseiling er en fin måte å bli trygg på sjøen og kjent med og behandle en båt.
Vi vil være 3-4 voksne som har ansvar for barna og vi vil ha hver vår følgebåt til å følge opp barna når vi seiler. Moloen gir en fin begrensning av seilingsområdet og gode muligheter til på en enkel måte å følge opp seilerne. Leder i seilforeninga Bernt Aanonsen vil ha hovedansvar for arrangementet. Bernt er oppvokst med jolleseiling og har de senere år vært foreningas kursleder på begynnerkursene for voksne i storbåtene. Det vil være begrensa plass på kurset . Pris er kr 400 for medlemmer og kr 600 for ikke medlemmer. Forespørsler og påmelding til kurset rettes til Bernt Aanonsen på telefon 958 789 67 eller e-post baanonse@online.no,