Tirsdagsserien starter tirsdag 1.mai med skippermøte kl 16


Da er det en glede å ønske nye og gamle seilere velkommen til årets tirsdagsserie. Vi benytter anledningen til å tjysvtarte  med en time. Første startskudd går kl 17 tirsdag 1.mai og skippermøtet blir også framskyndet med en time til kl 16. Da kan vi seile en litt lengre seilas enn vanlig. For resten av  tirsdagene blir det oppstart til vanlig tid med skippermøte kl 17 og første start kl 18.

Opplegget i år blir som i fjor.  Seilingsbestemmelsene er like, skillet mellom klassene blir på 0,93. Det betyr at J/80-ene blir minste båter i klasse 2.  Vi seiler med ratingtallet fra NORRating.

Alle er velkomne til å seile. Stiller du med båt for første ganng er det bare å møte opp og båten vil få tildelt rating dersom du ikke har det. Det er en fordel å ha båten målt, avgiften betalt og dermed ratingtall fra NORRating. 

Ønsker du bare å seile er det også helt greit. Det kreves ingen forkunnskaper. Møt opp og du vil bli tildelt båt å seile med.

Vi håper at alle skippere greier å melde på båten på forhånd her.

Møt opp på Bødø båtforenings lokaler i Moloveien (tvers over fra Molostua) kl 16 tirsdag 1.mai.