Vestfjordseilasen 2017 – påmelding


 

Nord – Norges største regatta VESTFJORDSEILASEN 2017 er nå åpen for påmelding i SailRace som vil være regattaens hovedside på nett sammen med Vestfjordseilasen på Facebook.

Selve regattaen går av stabelen lørdag 01.juli med start fra Nordskott i Steigen og mål i Kabelvåg i Vågan/Lofoten. Om du seiler en rå regattamaskin, en ren turseiler, en familiebåt, en skøyte eller en tradisjonsbåt eller et vikingskip, ja så er Vestfjordseilasen det du bedriver lørdag 01.juli 2017.

Men dette er ikke bare en dag med regatta – de første ankommer nok Nordskot på torsdag og får med seg en tur på seilerpub. På fredag går den tradisjonelle «Skotpeisingen» av stabelen, en regatta for tradisjonsbåtene. Fredag kveld er det registrering av deltagere og ikke minst et flott havrettsbord du ikke bør gå glipp av. Etter turen over Vestfjorden møtes vi av markedsdager i Kabelvåg med yrende folkeliv, markedsboder og grilling på torget.

Søndagen står som regel i en klasse for seg med en lang hjemtur – eller kanskje starter du ferien?

Post gjerne dine bilder med Instagramtag #Vestfjordseilasen2017.

Ship o’hoi,
Jens Petter