Tirsdagsserien – lav deltagelse, sliten etter NOR?


Vestlig vind ved start inne ved moloen og ikke så alt for sterk. Fra moloen gikk løypa på skarpt slør i dels skiftende og dels økende vind til Lille Svartoksen som ble rundet babord før lenselegg ned til Breigrunnen. Her var det ikke så mange spinnakere å se, men noen kom da opp.

Tilbake til Lille Svartoksen igjen var det kryss til styrbord runding før kursen gikk på rom slør vekslende med litt lens ned til målgang ved moloen.

Skattejakten Live (http://skattejakten.live/) fulgte seilasen med video, seiling i egen båt og litt intervju på kaffemøtet etter seilasen. Her blir det helt sikkert noe å se etterhvert.

I klassen med lav rating vant Caro II foran Lucille, Ea, Sofie og Spleis. I klassen for høy rating vant Julie sin første seier foran Ashiki, Valkyrjen og Nirvana. Julie har ikke lenseseil og nyter godt av dette i ratingen med så lite medvindsseiling som i dag.