Tracking NOR 2017


Regattakomiteen har i år (som i fjor) valgt RaceQs som tracking og live visning for NOR 2017. Vi var litt avventende i og med at i fjor tok det lang tid før live visning var oppe og gikk. Dette er nå testet med en egen landbasert testregatta som fungerte OK. Den kan du se her på Vintertirsdag om du vil.

Brukergrensesnittet for de som sitter hjemme og vil følge med her på Livesendingen er kanskje litt avansert – så det må gjerne tegnes og forklares til de, bruk Vintertirsdag som eksempel. Øvelse gjør mester og det er mange kule funksjoner for den som setter seg litt inn i det.

Det eneste vi slet litt med på testen var at enkelte nettlesere ikke fungerte med RaceQs, så det bør også prøves ut på forhånd. Antagelig er det halvgamle versjoner av nettlesere som ikke fungerer. Vi har brukt iPad, PC og MAC med godt hell.

Brukerveiledning for deltagerne ligger på SailRace.