Temakveld på Bodin vgs sikkerhetssenter ved Nyholmssundet tirsdag kl 19:00


Det blir temakveld for BSF på Bodin vgs/Nyholmsundet/Kvalvika  tirsdag kl 19:00. Vi skal snakke om sikkerhet.  Denne ganga er  det lærer på Bodin vgs og Maritime fagskole Eirik Rødsand som har lagt opp kvelden. Han har ansvar for sikkerhetskurs for fiskere og sjøfolk  som skolen holder. Han legge til grunn arbeidet som gjøres innenfor  HMS arbeid. En vil kartlegge risikoer og farlige situasjoner.  Eirik er oppvokst i småbåt og seilte et par sesonger med meg med LeBlanc. Han har også vært styrmann på en av lokalbåtene og arbeidea på hurtigruta. Vi blir med og spør: Hva kan gå galt og hvordan unngår vi det?

Vi er invitert til Bodin VGS avdeling ute ved Nyholmsundet. Adressen er Hammarskolten 10 og der skal vi være i K-bygget som er merket med Sikkerhetssenter. (Det er et rødt bygg på vei opp bakken). Innkjørsel i begynnelsen av Burøyveien. Det blir spennende også å høre hva skolen driver med og se på fasilitetene.

Velkommen kl 19:00 på Bodin vgs avdeling ved Nyholmsundet!