Temakveld i seilforeninga tirsdag 22. kl 19:00 på Molokroken: Pilegrim i Nord


dsc06063compDa jeg første gang sa hjemme at jeg kunne tenke meg å seile i pilegrim til Nidaros, lo sønnene mine. De mente at så glad jeg var i å seile så kunne jeg ikke kalle det pilegrimsreise. Må en pilegrim plages? Da vi skulle reise på pilegrim i fjor ringte en og sa at han var ateist, om det var greit at han var med likevel? Ja, helt ok sa jeg. Hva er det å være pilegrim? Enhver kan definere det for seg selv, men det betyr at en er på vei til noe hellig, at en har åpenhet for det en ser og møter på veien og ikke minst folkene. Altså ikke så veldig annerledes enn en seiltur en sommerferie på kysten, men likevel noe annet.  På temakvelden tirsdag 22. på Molokroken vil jeg fortelle om prosjektet Pilegrim i Nord, og om pilegrimer på kysten vår før og i dag. Vi får med oss fra pilegrimsferden i sommer fra Trondenes til Nidaros. Noen av de som fulgte oss i sommer, vante seilere, sa at det var den fineste seilturen de hadde hatt.

Det blir vafler og kaffe.