Siste seilas i tirsdagsserien 2016


Tirsdag 4. oktober er det siste seilas i tirsdagsserien 2016. Det er jevnt i begge klasser og den endelige vinner blir ikke kåret før i morgen. I den største klassen er leder Ziggy med samme poengsum som Vilja, begge med 9 tellende seilaser men Ziggy med flest førsteplasser. I den minste klassen leder Norte foran Spleis,  men det er kun Caro II på tredje som kan gjøre noe med Norte. Caro II har bare seilt åtte og hvis de stiller i morgen har de sjanser for å få ni tellende og dermed gå opp på første.

Det er bare å stille opp til en spennende sesongsavslutning. Værmeldinga er bra  med akkurat passelig sterk østavind for alle båter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


1 × tre =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.