Fin nattseilas avsluttet sesongen


Det gode høstværet bare fortsetter.  Tirsdagens nattseilas ble en veldig fin kveld på havet for de 9 båtene som seilte. Løypa har lange tradisjoner noe som betydde start på indre havn, babord Lille Svartoksen, babord Breigrunnen og i mål i moloåpningen.

Vi er ikke like vant å seile i mørket som seilere sørpå. Derfor er det greit å trene litt på dette og det oppleves veldig annerledes å seile regatta i mørket. Hvordan står lusene? Hva viser Windexen? Hvor er grønnstaken? Slike ting blir mye vanskeligere i mørket.

På mandag hadde vi et nydelig nordlys i Bodø men fordi det var overskyet fikk vi dessverre ikke det på seilasen. Ut over det var det perfekt vær med akkurat passelig vind slik at en kunne nyte stemningen der ute i fulle drag.

Vi seilte i en klasse og en kunne velge på forhånd om en seilte med spinnaker eller ikke. Det var Lucille som vant foran Vinna som var først i mål. På tredje kom Embla. Den tette resultatlista kan du se her.