Nest siste seilas i Tirsdagsserien


Årets nest siste tirsdagsseilas i Bodø gikk av stabelen i et nydelig vær, med lettskyet oppholdsvær og 10-12 grader. Merkelig nok var det bare 7 båter som ble med på seilasen. (Kanskje noen ble litt avskrekket av regnværet tidligere i dag?)

Det ble lagt ei løype med start ved grønnstaken på Langstranda og med følgende rundinger: bøye 1 BB, Lille svartoksen BB, grønnstaken på Langstranda BB og i mål ved moloen. Før starten truet vinden med sitt fravær, men når starten gikk var det grei vind fra nordøst. Noen båter fikk en periode med vindstille på første runding i forbindelse med at vinden dreide mer nord-nordvest, men heldigvis tok vinden seg opp igjen.

I den minste klassen var det fire båter som deltok. Ea vant med 5 sekunders margin til Caro II på andre plass. Lucille kom på tredje og Spleis på fjerdeplass.

Ziggy vant i den største klassen foran Ashiki og Havløye.

Et par-tre stemningsbilder fra kryssen opp mot første runding:

tirsdag-1 tirsdag-2 tirsdag-3