Kanskje noen nye unge seilere rekruttert?


Flotte forhold på havet for elevene som deltok på skolens årlige seilseminar. Først litt seilteori på land, siden ut på havet for å teste. Seilforeninga BSF-Lofoten, stilte med båter og skippere. Godt lagarbeid er nøkkelen for å få havseilere til å gå godt, og etter noen slag var det fin fart i alle båtene.

Seilseminaret 2016

Flotte forhold på havet for elevene som deltok på skolens årlige seilseminar. Først litt seilteori på land, siden ut på havet for å teste. Seilforeninga BSF-Lofoten stilte med båter og skippere. Godt lagarbeid er nøkkelen for å få havseilere til å gå godt, og etter noen slag var det fin fart i alle båtene.

Publisert av Lofoten Folkehøgskole Søndag 18. september 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


syv + 8 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.