Fine forhold tross ymse værmelding


Dagens regatta gikk med start utfor grønnstaken på Langstranda og skarpt slør opp til bøye 2 ved moloen. Deretter ble det spinnakerlegg ut til Lille Svartoksen babord runding, slør igjen med stikk i skjøtet til Breigrunnen og babord runding tilbake til Lille Svartoksen. Det var bare Ziggy som hadde gennaker oppe siste biten mot styrbord runding der før det ble kryss inn til grønnstaken.

Her var det litt ulike valg rundt Siriholmen eller ikke hvor litt strøm spilte inn på fallende sjø. Etter grønnstaken babord var det slør opp til vanlig målgang og ennå god vind til siste båt var i mål.

Caro II vant den minste klassen med grei margin til Spleis som igjen hadde god klaring til Lucille – med Norte hakk i hel og Sofie litt bak der igjen.

I den store klassen stilte bare 3 båter så her var det uansett sammenlagtpoeng å hente. Ziggy hadde gode forhold for J/80 og da blir det klar førsteplass. Vinna snappa andreplassen med knapp margin foran Embla.

J80 racing

Ill. foto fra i sommer og med sol…