NOR 2016 – frokost og festmiddag


thon-hotel-nordlys-restaurant-6NOR 2016 inviterer skippere og mannskap til en solid seilerfrokost fredag morgen før starten av årets regatta. Vi møtes i frokostrestauranten på Thon Hotel Nordlys (ny i April 2016) for påfyll av energi og hvisking om taktikk før det braker løs.

Frokosten koster kr. 125,- pr. person (kraftig sponset av Thon Hotel Nordlys!) og varer fra klokka 0630 til 0930 fredag 03. Juni. Informasjon, påmelding og betaling finner du på Seilmagasinets SailRace side:

https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2367

Her kan du velge mellom å melde på 1 eller 2 personer – husk rett valg, det bestemmer prisen du belastes. Feltet «Mannskap» trenger kun fylles ut der skipper’n tar ansvar og forer crew’et sitt. Påmeldingsfrist 02.06 kl. 1500!

Thon Hotel NordlysEtter premieutdelingen på lørdag (som i tilfelle godt vær skjer på kaia utenfor Stormen bibliotek) inviterer NOR 2016 til festmiddag i anledning regattaen. Som i 2015 går vi for et fantastisk havrettsbord! Arrangementet finner sted i restauranten på regattahotellet Thon Hotel Nordlys med utsikt mot havna. Middagen ledsages av åpen bar i umiddelbar nærhet og en gjennomgang av trackingen fra dagens dyst. Og her er alle seilere velkomne, ikke bare de som har deltatt på årets shorthandeventyr – samtlige med følge om de ønsker.

Middagen koster kr. 500,- pr. person inkludert en aperitiff til maten og starter kl. 1900 lørdag 04. Juni. Informasjon, påmelding og betaling finner du på Seilmagasinets SailRace side:

https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2368

Her kan du også velge mellom å melde på 1 til 4 personer – husk rett valg, det bestemmer prisen du belastes. Feltet «Mannskap» trenger kun fylles ut der skipper’n tar ansvar og forer sin ektefelle eller tilsvarende. Påmeldingsfrist 02.06 kl. 1500!