Hovde Vestfjordseilasen 2016


Banner-vestfjodseilasen-2016

 

Hovde Vestfjordseilasen 2016 går av stabelen 25. juni – men arrangementet strekker seg fra 24. til 26. når vi tar med oss havrettsbord på Nordskot (og registrering) fredag samt markedsdager i Kabelvåg lørdag med festligheter på kvelden.

Påmelding, kunngjøring og resultater finner du her.

Hovde Vestfjordseilasen er Nord-Norges desidert største regatta. Arrangementet samler først og fremst seilere fra Nordland og Troms, men det pleier å stille flere båter langveisfra.

Sponsoren for arrangementet siden 2008 er Hovde Maritim AS i Henningsvær.

Starten går fra Nordskot i Steigen og målgangen er ved Kabelvåg i Lofoten. En fin blanding av tradisjonelle båter som fembøring og åttringer, via Colin Archer skøyter til moderne turseilere og avanserte regattamaskiner, gjør denne regattaen helt unik. Det at den går i svært spektakulære omgivelser gjør at opplevelsen for deltakerne blir uforglemmelig.

Sponsor Hovde