Spennende temakveld og årsmøte tirsdag 5. april kl 19:00 på En kopp


seilseminaret lfhs 2014 01Vi får besøk av Morten Sandvik som har vært redningsmann på Seakingen i flere år. Han er utdannet sykepleier og  kan det meste som er verdt å vite om førstehjelp for oss.

Det blir litt oppfriskning i førstehjelp som er mest aktuelt i båt. Brannskader, hypotermi, hjerteinfarkt, fysiske skader fra f.eks. bommen/tauverk.

Det vil også bli litt om utstyr som alarm på CO, gass og røk. Forskjell på AIS Sart og PLB/EPIRB. Påminnelse om å sjekke gassanlegget om bord, og å tenke over hva man gjør hvis det brenner i båten. Kan salongen eller lugarene bli brannfeller for oss? Hva skal en gjøre hvis båtføreren faller overbord, eller får et illebefinnende. Hvordan får vi folk ombord igjen etter at de har falt i vannet?

Vi legger opp en åpen samtale rundt potensielle farer i en båt, og hva man bør ha tenkt over og trent på.

Før temakvelden blir det ekstraordinært medlemsmøte om BSF skal kjøpe inn en seilbåt av typen J80 i forbindelse med satsinga på Seilsportligaen og en Seilsportsgruppe i foreninga. Denne saken er presentert på nettet her tidligere.

Vi begynner med årsmøtet og det starter kl 19:00 på En kopp. Kom gjerne litt før så dere kan ha bestilt mat og drikke før vi begynner.