BSF Lofoten – seilaktiviteter 2015


Svolvær111113

 

Etter en lang vinter med lite informasjon fra BSF Lofoten, begynner det endelig å skje noe. Aktivitetsplan er nå på plass og det er bare å få pakket ut båtene så snart som mulig.
Tidligere år har det vært lite båter med de to første tirsdagene. Derfor har vi bestemt å ha første tirsdagsregatta 19. mai. Forhåpentligvis har de fleste fått rigget båten da, og er lysten på seiling. Det er planlagt 12 seilaser i år.
Det har desverre ikke vært arrangert årsfest og premieutdeling etter fjorårets sesong ennå. Vi har derfor bestemt at det skal arrangeres årsfest fredag 5. juni. Festen skal foregå på Anker Brygge. Vår faste møteplass for tirsdagsregattaer. Vi får disponere deler av lokalet første del av kvelden til formelle aktiviteter. Nærmere info kommer