Tjeldsundregatta


Hei Seilervenner.

Vi vil minne om at det bare er en uke igjen til årets Tjeldsundregatta 23. – 24. august, som forøvrig er nr.30 i rekken.

Tjeldsundregattaen har i alle år vært en intim familieregatta, med mange deltakere, og de siste årene en morsom og populær 3 – kant bane. Ved 25 års jubileet hadde vi 25 deltakende båter, og år håper vi på 30 deltakere – men da må du få meldt deg på!

Pga endringer i landbasert aktivitet i området og kaiforhold på Rødskjær, kan det faktisk hende at dette kan bli den siste Tjeldsundregatta på nåværende lokasjon.  Derfor håper vi at de som allerede har 2 napp i vandrepokalen, kan delta for å kjempe om sitt tredje napp, og få pokalen til odel og eie.

Mer info om seilingsbestemmelser, påmelding og påmeldte båter på http://harstadseil.no/?page_id=201

Regattasjef: Thor Mathiassen, tlf. 911 18 530.

Med vennlig hilsen Regattakomiteen HSF