Seilas i regn og kulde, men hvem bryr seg: det blåste frisk bris


Det var satt opp langseilas på tirsdag og de ansvarlige la løpet fra Moloen rundt Lille Svartoksen og Hjartøya og tilbake rundt Lille Svartoksen. Denne ganga med babord runding av Svartoksen og så i mål. Det blåste frisk bris fra vest og det var regn i lufta. Litt kaldt for årstida, men hvem bryr seg når seilforholdene er så gode. 4 båter stilte i hver klasse og de fikk en fin kryss utover til Svartoksen, slør på vest og nord sida av Hjartøya og kryss med mye byge vind gjennom Hjartøysundet. Inn mot mål ble det en platt lens. Vi på Spleis kjempa gjennom hele seilasen med Lucille, klarte å komme inn 5 sekunder før dem, men tapte med 30 sekunder . Alltid spennende med tett seiling. Lucille ble vinnerne i klassen deretter Spleis, Swai og Emma. I lille klassen ble det Caro2 som vant med Norte, Sofie og Don’t Panic bak seg.