NOR2014 I GANG!


NOR 2014 plakatDa nærmer helga seg med stormskritt og de første båtene er på plass på gjestebryggene ved Thon hotellet.

InstagramNOR2014’s egen side her finner du alt av informasjon om regattaen. Legg spesielt merke til fotokonkurransen som går via Instagram (Instagram konkurranse DNB NOR 2014) – her er premien billetter til Parkenfestivalen fra vår sponsor DNB!

Ellers er det verdt å ta en kikk på programmet (Program Nordland Offshore 2014), her finner du det du trenger om skippermøte og sånt, men også om frokost hos vår samarbeidspartner Thon hotellet fredag morgen.

SeilmagasinetSist men ikke minst – på Seilmagasinet / Sail Race System’s side for NOR2014 finner du link til live tracking av regattaen. Trackingløsningen har ikke fungert 100% på iPad og iPhone, bruker du en av disse kan du forsøke å laste ned en APP som heter TracTrac og se om det hjelper.