Gunder seilas på tirsdag


Tirsdag er det gunder start på tirsdagsseilasen, dvs at båtene staSophie mot Inuarter etter rating etter en formel som tar hensyn til vindstyrke og lengde på løpet. Denne kvelden kommer også seilskonnerten Anna Rogde på besøk til Bodø i forbindelse med grunnlovsjubileet. De kommer seilendes fra Lofoten og skal komme inn Nyholmssundet hvor det blitt skutt salutt fra Nyholmenskanse. Båten skal være fortøyd ved dampskipskaia kl 19:00 så det skjer mens vi seiler. Vi vil prøve å legge et av leggene med runding E-holmen slik at det kan se ut som om vi kommer i møte dem. Det har vært god deltakelse på seilasene i år og det rapporteres om flere båter som var oppe sist uke er ute og klare for seilas. Kom og vær med. Har du ikke båt kan ordner vi mannskapsplass.

Og været blir bra!