Opprykk og nedrykk på tirsdagsseilasene 2014


Tirsdagskomiteen var samla til siste møte før seilasene tar til. Bøyene er blitt klargjort og lagt ut, bestemmelser og kart trykt og ikke minst klasseskillet er satt. Komiteen ønsket å beholde en rimelig balanse mellom klassene og det betyr at det ikke er naturlige steder å sette skillet. Det vil gå mellom båter sCIMG1770om er ganske like . Dette illustreres best med å se på årets situasjon. Vinneren av minste klasse, Lucille (0,899), rykker opp til største klasse og den som nesten vant største klasse i fjor, Norte (0,893), rykker ned. Liten klasse vil ha båter med NOR-rating til og med 0,897 og stor klasse begynner på 0,898. Sofie er dermed størst i minste klasse og Rapunsel minst i største klasse. Blir deltakelsen som i fjor med disse båtene så vil det fremdeles være størst deltakelse i minste klasse.

Ellers satser komiteen på gratis vafler for alle etter seilasen, det blir litt premier hver gang og tirsdagslotteri som tidligere. Foreløpig blir det bruk av excelark, men vi håper snart å være over på nettbasert løsning.

Første seilas er alt på tirsdag, gjør klar båten!