Med elever som mannskap


BSF Lofoten har en fin tradisjon med å stille båter og skippere til seilseminaret på folkehøgskolen i Kabelvåg. Turen på havet med lokale skippere blir ofte nevnt som et av årets høydepunkter ved skoleslutt. Og ganske sikkert er flere unge seilere rekruttert. Heller ikke uvanlig at noen velger å kjøpe seilbåt for å bo i når studielivet forsetter etter året på folkehøgskole. Også førstkommende onsdag stiller fire båter for å seile med elever ut til Brettesnes. Ingen tvil om at i disse tider da rekrutteringen til seiling går trådt er det viktig å la de unge få prøve seg.

Lofoten-Med elever som mannskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


× syv = 49

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.