Landegodeseilasen seiles lørdag 21. september


Lørdag 21. september  inviterer Bodø Seilforening igjen til seilas: Landegodeseilasen. Det er 13. ganga denne seiles og hvert år har en reist rundt kr 10 000 til et godt formål. Flere år har en samlet til TV-aksjonen, men en har også støttet lokale foreninger som Frelsesarmeens kvinnehus, Brystkreftforeninga og flere.

I år seiler vi igjen for TV-aksjonen som støtter Nasjonalforeningen for folkehelsen og aksjonen: Ingen tid å miste. Ledelsen av aksjonen sier: Vi ønsker at TV­aksjonen skal bidra til å sette mer fart i forskningen på demens, slik at det kan gjøres framskritt i forståelsen av årsaker, forebygging og behandling.

De som vil være med på seilasen og støtte dette møter på Molostua kl 10:00 lørdag. De som ikke selv har båt får tildelt en båt å være med. Løpets bestemmelser blir gitt og selve starten går på indre havn (om vinden tillater det) kl 11:15. Det faste løpet har gått sør av Hjertøyene ut til Kvittingene ved Landegode og inn til Hjertøysundet hvor målgangen er lagt på nordsida. Etter seilasen er det samling med kaffe og kakesalg og premieutdeling på Molostua. Alle som deltar betaler minst kr 150 til saken. Flere av byens båtbutikker har støttet opp om seilasen med gaver som enten blir gitt i premier eller auksjonert ut blant deltakerne.

BSF ønsker velkommen lørdag til spennende seiling for en god sak.

tirsdagsseilas 240913