Væran Runt lørdag 8.juni


Turklassen seiler fri løype til og fra Helligvær. Turklassen i denne regattaen er et «lavterskel» arrangement der Bodøs Seilforening håper på nye deltagere som kanskje aldri har seilt regatta før. Båter med barn under 12 år får ekstra fradrag i ratingen noe som gjør det lettere å klatre på resultatlista.

Den sosiale biten er høyt prioritert. For regattaseilerne er det full runde rundt Givær og Landegode noe som betyr en utfordrende seilas.

Påmeldingsfrist frist tirsdag 4.juni kl. 1000. Pris kr 200,-. Betaling gjøres til BSF kontonr: 8902 23 19958 merket Væran Rundt. Etteranmeldte må betale ekstra gebyr på 50 % av startkontingent (gjelder kun regattaklassene). Vi oppfordrer folk til å melde seg på i god tid før fristen. På den måten kan komiteen lage et best mulig arrangement.

280513 Olav Vaeran