Klart for siste tirsdagsregatta


I morgen seiles årets siste tirsdagsregatta. Ved å titte litt på resultatlista er plassene 1-3 sikret i minste klasse. Spleis med skipper Bernt Aanonsen har seilt veldig bra og vil uansett vinne i minste klasse. Like sikkert er at Lucille med skipper Harry Nilsen vil få en andreplass og at Sofie med skipper Gunnar Jørgensen vil få en tredjeplass.

I den største klassen vil Swai med skipper Remi Rasmussen vinne mens Ashiki og Norte begge har mulighet til å ende opp på samme poengsum. Da må Ashiki vinne siste seilas og for å komme på samme poengsum som Norte må Norte ikke bli bedre enn nr 3.  Hva som vil skje dersom poenglikhet blir spenninga fram til i morgen?

En duell mellom skipperne Svein Tenggren og Roar Eikeland(bildet) blir det.

Generelt ser det ut til at de som seiler 9 eller flere regattaer topper lista. Det gjelder å seile mye.

Det ryktes om Gunderstart som avslutning på årets serie.

Da gjenstår bare oppfordringen om å møte opp på Molostua kl 17 på tirsdag.

011012 Olav