Tirsdag 1. mai kl 15:00 starter regattasesongen


En del har vært ute hele helga og forberedt seg til at regatta sesongen begynner og tirsdag starter Tirsdagsseilasene. Siden det er fridag holder vi Seilasmøte kl 15 på Molostua og starter seilasen kl 16. Det blir to starter som tidligere år. Skille mellom klassene er flyttet 0,01 LYS poeng opp dvs at liten klasse båter til og med LYS 1,16 og stor klasse fra og med 1,17. Ellers er det lite endringer i seilingsreglementet, men vi starter igjen Tirsdagslotteriet og i år kan deltakende båter vinne gratis oppsett neste sesong start på Artic båt og MC (tidligere Jakhelln båt). En får lodd for å delta, ha ungdommer og/eller jenter om bord eller ta med seg gjester som møter på Seilasmøtet.

Komiteen har fordelt ansvaret for hver seilas mellom seg og ber hver gang en representant fra båtene om å delta i arrangeringa. Arrangementkomiteen møter kl 16:50 og legger løpet og forbereder Seilasmøtet. Etterpå har de ansvar for resultatutregninga og det som skal være av premieutdeling og program. Se her for å se om du er satt opp.

Og om du som leser ikke har båt, men vil prøve deg på en seilas så kan du møte opp på Seilasmøtet kl 17:00 og vi vil skaffe deg plass på en av de deltakende båtene. En må være godt kledd og beredt på å ta i et tak. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper, skipperne tar ansvar for å gi instrukser og veiledning. Velkommen til å seile med oss.

Etter hver seilas blir det kaffe og kaker på Molostua. Første ganga er det noen i komiteen som bringer med seg, men de neste gangene vil Bodø Ten Sing ta ansvar for Vafler og kaffe og vi betaler for disse.

Velkommen til ny sesong.

300412 Bernt