Julegavetips for seilere kan gi penger til BSF


NSF og forfatterne bak «Seilerboka» er blitt enige om et spesielt juletilbud til alle medlemmer i norske seilforeninger og klasseklubber.  I tillegg til å kjøpe en aktuell og nyttig julegave, sikrer du gjennom dette tilbudet at seilforeningen din får ekstra inntekter.

Kjøper du Seilerboka via dette tilbudet her, går 80 kroner pr. bok til den seilforeningen du ønsker å støtte. Alt du skal gjøre er å oppgi seilforeningens navn ved bestilling. Et julekort vedlegges hver pakke med informasjon om at mottageren har vært med på å støtte seilforeningen/klasseklubben.

Prisen for boka er den samme som før – kr. 399. Tilbudet gjelder kun i november og desember.

031211 Olav

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


− en = 3

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.