Delta på Sikkerhetskurs i vinter!


Det er noen i BSF som kommer til å gå på ISAF sikkerhetskurs i vinter. Foreløpig er det ikke satt opp noen komplette kurs i Norge, kun repetisjon. I Sverige, på Käringön, er det kurs i januar og mars. Prismessig vil disse være gunstig, da en bor og spiser rimelig. Foreløpig er det 3 stykker som sikter seg inn på kurs 28-29 januar, men anbefaler flere å bli med. Om du ikke har behov for ISAF sertifikatet, har alle allikevel stort utbytte av realistisk trening under trygge forhold.

Det er flere i BSF som har vært her, og de har veldig gode erfaringer derfra. Vil du vite mer om kurset, så har Svenske Segling en artikkel om kurset i siste utgave http://segling.biz/2011/10/28/pa-kurs-for-livet/

Kurset koster 3100sek+moms Det er intensivt kurs, hvor en også bruker egen vest og bekledning for å få det mest mulig realistisk. Rimeligste bo alternativ (Vandrarhemmet) er ca. 400 kr natta, da deler du rom med andre. Kursprisen inkluderer lunch og felles middag lørdag, frokost og lunch søndag.

Du må selv ordne/ha med mat for fredag kveld og frokost lørdag. Se ellers alle bo alternativer her. Er en tidlig ute er det mulig med flybillett for ca. 1500kr. Regner med å kjøre (ca. 3-3,5t) fra Gardermoen fredag ettermiddag, og returnere dit søndag kveld. Forløpig er vi 3 (i en lånt bil), men blir det flere med vil det nok lønne seg å koordineres og leie flere biler. Det er fire stykker i tenkeboksen, så hiv dere med så blir det nordnorsk hele kurset. Maks antall var 14, og det bruker å være fullt.

Ta kontakt med Per på 91880905, eller Asbjørn på 99038039 for mer info.

291111 Olav