Årsfest 2021!


Da er det endelig årsfest i Bodø Seilforening igjen for medlemmer med kone, mann, samboer, verge, eller hvem dere måtte føle for å ta med. Vi feirer året som har vært på Ramsalt hvor vi disponerer frokostsalen helt for oss selv fra kl. 1900, fredag 12. november.

Pris per deltaker er kr. 575,- og det inkluderer 3-retters middag. Se meny nederst (se bort fra pris i menyen).

Det vil også bli premieutdeling for de ulike regattaene vi har gjennomført siste år, samt Seil Ut.

Eventuelle allergier med tanke på mat kan meldes til Haakon Byberg på tlf. 90681911.

Frist for påmelding er fredag 5. november kl. 12:00. For at vi skal være sikre på antall deltakere på årsfesten ber vi de som har med følge om å melde i fra om dette enten ved å legge det inn som en kommentar under Facebook arrangementet samt melde seg selv på der – eller ved å sende en påmelding til Haakon Byberg på telefon 90681911.