Væran Rundt 2019


Bodø Seilforening inviterer til Væran Rundt 15-16. juni 2019.

Starten går lørdag 15.juni i Bodø, og det blir overnatting på Helligvær, brygge aktiviteter for barna, felles middag og sosialt samvær på «Huset». Butikken vil åpne noen timer spesielt for oss. Det blir resultatservice og trekning av premier.

Søndag fortsetter regattaen og vi seiler hjem til Bodø. Premieutdeling regatta blir tirsdag 18. juni etter tirsdagsseilasen. Båter med barn til og med 12 år får fratrekk i rating. Seilingsbestemmelser vil bli publisert senest lørdag 8. juni.

Væran Rundt er en regatta med lang historikk. Den ble arrangert første gang i 1995, og ble i begynnelsen seilt i en etappe fra Bodø rundt Kjærvær, Givær, Helligvær, opp til Karlsøyvær og med målgang i Bodø. Før Nordland Offshore Race kom ble den regnet som den største utfordringen i løpet av sesongen for Bodø seilerne.

Etter NOR regattaens inntog endret regattaen form, med overnatting og sosialt samvær på Helsehuset på Helligvær som ett høydepunkt. Hjemmelaget fiskesuppe servert av lokale krefter står vanligvis på programmet.

Påmelding til Væran rundt på
https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=3273