Fjordomseiling høst 2015


Hei seilervenner –

vi tenker å ta en seiltur med start på formiddagen fredag 2. oktober kl. 1000 og retur søndag. Foreløpig er det båtene Embla, Nirvana, Ami, Vilja og Swai. Sofie er ganske så sikkert med, Mås kanskje – vi håper på enda flere. Seilere hjemmehørende i Lofoten oppfordres spesielt til å være med på hele eller deler av turen!

Mannskap:
Nirvana stiller med Nils, Asbjørn, Christian og Vidar.
Swai stiller med Remi, Ronny og sikkert noen flere.
Embla stiller med Ola, Tom og Werner.
Vilja stiller med Olav og Frank.
Ami stiller med Morten, Roger (?) og Anders (?).

Plan A er 3 dagers seiling med stopp på Reine og i Henningsvær. Total distanse vil være ca. 140 nautiske, men dette er så langt bare et forslag, og kanskje gjør vi endringer hvis noen har gode forslag eller at været ikke frister for å krysse Vestfjorden.

Vi besøker Gammelbua på Reine og Klatrekafeen i Henningsvær og får tid til noe godt å spise og drikke når vi kommer frem til dagens destinasjon. For Gammelbua sin del må vi bestemme antall som skal spise og beregnet ETA før vi starter på Vestfjorden. Går det sakte må vi nok bruke egen bysse….

På Reine er det noe trangt og urent farvann ved gjestebrygga, spesielt om det blir mye vind i mørket når vi kommer. Vi vurderer derfor brygga som er L – formet, kanskje noen har innspill? Eller lar vi første båt i mål bestemme?Reine brygge

For de med overdrevent konkurranseinstinkt har vi følgende tilbud – de som ønsker melder inn rating og egen seiltid mellom start i moloåpning Bodø kl. 1000 og mål i innseiling ved Reine til Ola 901 92 636.

Fjord startReine mål

 

Videre etapper kommer etter hvert!

Nils & Ola