Hovde Vestfjordseilasen


Hovde Vestfjordseilasen 2012 – påmelding er fremdeles mulig

Værmeldingen tyder på gode forhold, og vi ser fram til en fantastisk seilfest!

Det er fremdeles mulig å melde seg på.

Det er fremdeles mulig å melde seg på. Siste frist for ordinære påmeldinger er utsatt til tirsdag morgen 26. juni kl. 08:00 for Lys-klasser og onsdag 27. juni kl. 24:00 for Tur-klasser og tradisjonsbåter. Etteranmeldte og andre som har betalt i løpet av den siste uka må ta med seg utskrift/kvittering på at de har betalt påmeldingsavgift. Det er også mulig å melde seg på i Nordskot og betale kontant. Det er kurant hvis du vil seile i Tur-klasse. Hvis du vil seile i Lys-klasse, så er det bare de båtene som vi kan sjekke i registeret hos Norlys som kan seile i Lys-klasse.

Husk lisens til Norges Seilforbund.

Båtforeningen på Nordskot stiller også i år med skyssbåt for de som ligger på svai og skal inn til land. Skyssbåten er gratis, og vi oppfordrer alle til å bruke denne. Dette spesielt med tanke på sikkerheten.  Båten lytter på VHF kanaler 72 og L2, og har mobilnr. 92641092.

Det blir seilerpub på torsdag og havrettsbord og regattafest på fredag.

I tillegg er det åpning av Kystmuseet på fredag kl 15.00.

Regattakontoret blir på kystmuseet.