Fine forhold i dagens tirsdagsregatta


Sju båter startet i dagens regatta, Fire i den minste klassen og tre i den største. Med forrige tirsdag friskt i minne var det nok noen som heller ikke synes dagens melding så så oppløftende ut.  Det ble imidlertid seiling i 5-9 m/s vind og det synes de fleste er fine forhold.

Starten gikk ved moloen og i den minste klassen greie Spleis å loffe to av konkurentene over startmerket. Dvs de gikk i vindøyet og slapp Spleis fram. Spleis beholdt ledelsen hele veien og vant dagnes seilas foran Lucille og Mås. Ami som ble sist, hadde ferskt mannskap i hverken logg eller vindinstrument vireket. De kommer nok sterkere tilbake utover i sesongen.

I den største klassen ble det litt dramatikk ombord i Vinna da de oppdaget at et salingshorn hold på å ryke. Det var bare å slå og lense inn mot havn. Det gikk heldigvis bra med masten og Helge Andreassen har stor tro på at de stiller på NOR fredag.

Swai tok årets første seier foran Ashiki.

300513 Olav