Jolleseilerne avsluttet sesongen med frisk seilas på lørdag


Med snø på fjelltoppene og frisk kastevind fra øst fikk noen ivrige jolleseilere luftet seilene for siste gang i år. Når det er kraftig østavind på Kløkstad kommer vindkastene som ut av en sekk, så det ble en utfordrende seilas for 3 optimister og en RS Feva. Lars, Mathias og Iver fikk alle flere drag hvor de fikk optimistene opp i plan, mens Tom og Gitte viste frem kjølen på Fevaen ett par ganger, uten å kullseile helt.

Lars startet likegodt opp med en kullseiling nærme land, slik at han måtte svømme optimisten in på stranda for å få rettet den opp, men det stoppet ikke hardhausen fra å seile i en time etterpå. Etter seilasen ble joller og RIB fraktet med 2 lastebiler til BSFs container for vinterlagring. En stor takk til alle som deltok.

231011 Olav