Kurs


Bodø seilforening (BSF) inviterer til seilkurs for begynner så snart som situasjonen  med korona viruset vil tillate det.  Kurset vil gå fra fredag til søndag kanskje en av de siste helgene i august. Videre kunngjøringer vil komme her og på våre FB sider.

Fredag vil det bli gitt en teoretisk innføring i seiling og seilbåten. Lørdag og søndag starter med samling med noe teori før vi går i båtene. Mesteparten av disse dagene vil brukes til instruksjon om bord. I båtene vil alle deltakere få prøvd seg under instruksjon på alle poster. Mål for kurset er å lære hvordan en seilbåt virker, bli kjent med utstyret om bord og hvordan en bruker det til å få båten best mulig framover. Sikkerhet vil bli vektlagt.  Kurset forutsetter ingen forkunnskaper.

Lørdag og søndag blir vi på sjøen så mye som mulig og alle deltakere må være kledd for dette. Når vi seiler vil det bli 3-4 deltakere pr båt og jentene som deltar kan bli samlet i båter med bare jenter.

Hovedinstruktør vil være Bernt Aanonsen. Om bord i båtene vil erfarne seilere fra BSF være instruktører.

Kurset koster kr 1800 (kr 1400,- for medlemmer) dette inkluderer instruksjonsboka fra Norsk Seilforbund: Seil kjølbåt.

Det er begrenset med plass. I fjor ble kurset fulltegnet raskt så det lønner seg å være tidlig ute.

Påmelding sendes bernt.aanonsen@gmail.com og må innholde: Navn, alder, adresse, e-post, mobilnr, er du medlem i BSF, seilerfaring: ingen, litt, en del.

Eventuelle spørsmål om kurset kan sendes samme.